dijous, 1 de maig del 2014

D'ALCAUFAR A PUNTA PRIMA


DIVENDRES DIA 11 D'ABRIL VAN PARTIR D'EXCURSIÓ A CALA ALCAUFAR I A SA PLATJA DE PUNTA PRIMA PER FER-NOS MÉS AMICS/GUES D'AQUESTES PLATGES.
DESPRÉS D'OBSERVAR EN UN MAPA DEL TERME DE SANT LLUÍS QUINES CALES I PLATGES HI HA EN AQUEST, ENS VAM ADONAR QUE NO TOTS LES CONEIXÍEM TOTES I VAM PENSAR QUE LES HAVÍEM D'ANAR A VISITAR.
AQUEST ANY EL CONSELL D'ALUMNES VA DECIDIR QUE ESTUDIARÍEM LA COSTA DE SANT LLUIS PER PRESENTAR AL FINAL LES NOSTRES OPINIONS I/O CONCLUSIONS A L'AJUNTAMENT.
VAM ARRIBAR EN BUS FINS A CALA ALCAUFAR, ALLÀ HI VAN PASSAR APROXIMADAMENT UNA HORA I MITJA I DESPRÉS VAM ANAR FINS A SA PLATJA DE PUNTA PRIMA PER ES CAMÍ DE CAVALLS. EL DIA ERA SOLEJAT I ENS HO VAM PASSAR D'ALLÒ MÉS BÉ JUGANT AMB SA PLATJA I TOT EL QUE HI VAM DESCOBRIR EN AQUESTA.
AQUI TENIU ALGUNES FOTOS D'AQUEST DIA:

5 comentaris:

 1. VAM NA AMB BUS A ALCAUFAR I N ANGELA NUS VA EXPLICA
  COSAS I DESPRES VAM JUGA I DESPRES VAM NA A UN CAMI
  PER ARIBA A PUNTA PRIMA I QUAN VAM ARIBA A PUNTA PRIMA
  I A PUNTA PRIMA VAM JUGA

  ResponElimina
 2. VAM ANAR AMB BUS A ALCALFAR I NUS VAM PASAR PIPA I VAN ANAR A PUNTA PRIMA I ALGUNS SE VAN BANYAR ELS PEUS I ELS ALTRES JUGAR A LA ARENA

  ResponElimina
 3. VAM ANA ALCAUFA I PER A ANAR A PUNTA PIRMA
  ALCAUFA I VAN JUGAR I TAMBE VAM JUGAR PUNTA PIRMA
  VAM FER UNS JOCS

  ResponElimina
 4. VAM JUGAR A LA PLATJA DE PUNTA PRIMA I ALCAUFAR MUS VAM BANYAR ELS PEUS VA SER MOL DIVERTIT

  ResponElimina
 5. DIA 11 DE ABRIL VAM NA AMB BUS A ALCAUFA I VAM BARANA A SA PLAJA DE ALCAUFA I QUAN VAM ACABA DE BERANA VAM JUGA A SA PLAJA ABANS DE NOMBUNOS VAM FE UN JOC DE TRUBA PLANTAS I USELLS I DESPRES VAM NA DE S DEL CAUFA DESDE PUNTA PRIMA I CUAN VAM NA A PUNTA PRIMA VAM JUGA A SA PLAJA DE PUNTA PRIMA I VAM FE UN JOC CA SA DEIA SA BALSA I MUS AVIAM PASAT MOLT BE

  ResponElimina